Sucevean acuzat că a violat două fetițe timp de cinci ani a fost trimis în judecată împreună cu mama fetelor care e acuzată de rele tratamente


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a anunțat, vineri, că a finalizat urmărirea penală şi a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului S.M. pentru săvârşirea a două infracţiuni de viol în formă continuată, două infracţiuni de agresiune sexuală în formă continuată şi a două infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului, față de două fetițe cu vârste sub 14 ani.

Conform sursei citate, în sarcina inculpatului SM s-a reţinut că în perioada vara anului 2017 – aprilie 2022, profitând de vârsta fragedă a victimelor, de situaţia materială precară a acestora, de situaţia familială dificilă, de imposibilitatea de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa şi de faptul că minorele locuiau în acelaşi imobil cu acesta, în mod repetat, la diferite intervale de timp şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în diferite locuri a întreţinut relaţii sexuale cu persoanele vătămate şi le-a agresat sexual.

Totodată, inculpatul comportându-se în fapt ca un părinte al persoanelor vătămate minore, cu vârste sub 14 ani, îngrijindu-se de creșterea lor, prin acțiunile sale de natură penală, a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a acestora, arată procurorii suceveni.

Procurorii anunță că au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate a inculpatei C.C., mama minorelor, pentru săvârşirea a două infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului. Potrivit anchetatorilor, în perioada cuprinsă între vara anului 2017- luna aprilie 2022, în calitate de mamă, aceasta nu a luat măsurile necesare pentru a împiedica abuzurile de natură sexuală comise de către inculpatul  S.M. în aceeaşi perioadă asupra celor două fiice minore, sub 14 ani, prin faptul că, prin atitudinea sa pasivă, a permis continuarea abuzurilor sexuale de către inculpat asupra minorelor amintite, aceste omisiuni punând în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a acestora.


Intră acum și în grupul de