Accident cu doi răniți la Păltinoasa după ce două șoferițe nu au păstrat o distanță suficientă față de mașina care venea din sens opus. Una dintre șoferițe era băută


Intră acum și în grupul de

O femeie din Păltinoasa care era băută la volan a provocat, sâmbătă după amiaza, un accident cu doi răniți.

Potrivit anchetei , sâmbătă la ora 15:36, polițiștii au fost sesizați că pe DC 27, pe raza localităţii Păltinoasa s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unor persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că o femeie de 32 de ani din Păltinoasa, care conducea un autoturism Audi A4, pe DC 27, în interiorul localităţii Păltinoasa dinspre DN 17 către DN 2E, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în mers faţa de autovehiculul care circula din sens opus, pe un sector de drum în pantă şi fără marcaj longitudinal de separare a celor două sensuri de mers, intrând în coliziune laterală stânga faţă cu un autoturism Opel Astra, condus de o tânără de 23 de ani din Drăgoieşti, care, la rândul său, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de autovehicul care circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două pasagere din Opelul Astra care au fost transportate inițial la Spitalul Gura Humorului de unde au fost transferate la SJU Suceava pentru investigaţii medicale suplimentare.

Ambele șoferițe implicate în accident au fost testate cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l pentru tânăra din Drăgoiești și de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru femeia din Păltinoasa.

Polițiștii au constatat că vinovate de producerea evenimentului rutier se fac ambele conducătoare auto care nu au păstrat o distanţă laterală suficientă în mers faţă de autovehicul care circula din sens opus.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Intră acum și în grupul de