Razie la Vatra Dornei soldată cu trimiterea în arest a doi hoți, reținerea a 14 permise auto și peste 100 de amenzi aplicate


Intră acum și în grupul de

Peste 100 de sancțiuni au fost aplicate în cadrul unei razii la nivelul Municipiului Vatra Dornei și persoane reținute pentru comiterea unor furturi

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, între orele 07.00-14.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o razie, angrenând efective din cadrul subunităţii, Secţiei 15 de Poliţie Rurală Vatra Dornei și posturilor de poliţie comunale aflate în coordonare, șase subofițeri jandarmi din cadrul Detașamentului de jandarmi Vatra Dornei, doi polițisti locali, doi lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, trei lucrători silvici, doi lucrători din cadrul R.A.R. Suceava, doi lucrători din cadrul I.S.C.T.R. Suceava.

În cadrul raziei au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale  în valoare  de 56.915  lei.

Au fost verificate 223 de persoane, 195 de autovehicule și s-au efectuat controale la 17 societăți comerciale.

Totodată, au fost reținute 14 permise de conducere și au fost realizate 42 de testări cu aparatul etilotest și 2 cu aparatul drugtest.

În cadrul acțiunii s-a reușit și probarea activității infracționale a două persoane bănuite de furt, acestea fiind reținute în arestul IPJ Suceava, iar prejudiciul a fost recuperat.

Astfel, s-au continuat cercetările privind privind un furt comis din locuinta unei persoane din Vatra Dornei, reușindu-se identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați care locuiesc fără forme legale pe raza municipiului Vatra Dornei.

În urma audierii, cei doi au recunoscut comiterea faptei, procedându-se la recuperarea integrală a bunurilor sustrase din locuința persoanei vătămate, prejudiciul recuperat fiind în valoare totală de aproximativ 7000 lei.

Fată de cei doi bărbați s-a dispus de către  polițiștii din cadrul B.I.C. măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de