Un tânăr s-a refugiat într-o sală de jocuri de noroc din Câmpulung Moldovenesc după ce a abandonat mașina pe care o conducea și a fugit de poliție


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din Stulpicani care a condus fără permis în municipiul Câmpulung Moldovenesc a încercat să scape de polițiștii care îl urmăreau și s-a refugiat într-o sală de jocuri de noroc.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni seara la ora 23:05, în timp ce un echipaj de poliție efectua serviciul de supraveghere și control trafic pe str. Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, a efectuat un semnal de oprire unui autoturism, conducătorul auto oprind autoturismul pe partea dreaptă.

În momentul în care polițiștii s-au deplasat la portiera din stânga a acestuia, conducătorul autoturismului a demarat, plecând de la locul opririi. În continuare, s-a pornit în urmărirea acestuia cu semnale acustice și luminoase, pe o distanță de aproximativ 800 de metri, pe mai multe străzi.

Ulterior, pe strada Cuza Vodă, șoferul a oprit autoturismul, a coborât și a fugit împreună cu un alt pasager care se afla pe bancheta din spate a autoturismului.                         

În autoturism au mai fost identificate trei persoane, care au relatat verbal faptul că îl cunosc pe conducătorul auto doar din vedere, fără a da mai multe detalii.

În continuare, s-a luat legătura cu personalul de serviciu pe subunitate și s-au constituit echipe de căutare cu ajutorul celorlalte patrule din teren. 

Imediat, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost identificați de către patrulele de ordine publică din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc, pe str. Dimitrie Cantemir după ce în prealabil aceștia au intrat într-o unitate de jocuri de noroc.  

Conducătorul auto a fost fost identificat în persoana unui tânăr de 22 de ani, din sat Stulpicani.

 Acesta a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au efectuat verificări în bazele de date, constatând faptul că șoferul nu este posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule. În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea „conducere fără permis”.


Intră acum și în grupul de