Detaliile accidentului cu patru răniți de la Bunești: Șoferul unui VW a lovit un Porsche când a vrut să depășească o căruță


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite, vineri, într-un accident care s-a produs pe DN 2/ E85 în zona localității Bunești.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat de 60 de ani din comuna Rădășeni conducea vineri un autoturism VW pe DN 2/ E 85, pe raza comunei Bunești, din direcția Fălticeni spre Suceava, în afara localității, și s-a angajat în depășirea unei căruțe care circula în  fața sa pe marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Porsche condus de un tânăr de 20 ani, din comuna Bogdănești, care circula din sens opus.

După impact, autoturismul Porsche a părăsit partea carosabilă, prin partea stângă, având în vedere direcția de mers Fălticeni – Suceava, iar autoturismul marca VW a intrat în coliziune ușoară cu o autoutilitară Renault, condusă de un bărbat din Bacău, care circula în coloană în spatele său.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a patru persoane, respectiv a șoferilor celor două autoturisme și a încă doi pasageri.

Doi dintre conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilometru Drager, rezultatele fiind negative, prelevându-li-se și mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Suceava. Șoferul VW nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, însă i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Suceava.

Din primele verificari, vinovat de producerea accidentului se face șoferul VW care a efectuat o depășire neregulamentară, iar în acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de