Un copil de cinci ani a căzut de pe tiroliana din locul de joacă din Parcul municipal din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Un copil de cinci ani a căzut, sâmbătă, de pe tiroliana din locul de joacă amenajat în Parcul municipal din Vatra Dornei.

Potrivit verificărilor, copilul în vârstă de 5 ani, se afla în zona spațiului de joacă amenajat în Parcul municipal al stațiunii, împreună cu părinții săi.

În spațiul de joacă se află o instalație de tiroliana de dimensiuni reduse, concepută pentru divertismentul copiilor, având o distanță de parcurgere de circa 25 metri, pe un funicular, cu ajutorul unui element culisant prevăzut cu scaun.

Copilul, ajutat de tatăl său, a urcat pe elementul culisant al tirolianei, și după ce a început deplasarea pe coardă, la capătul cursei s-a dezechilibrat, și-a desprins mâinile de pe elementul de culisare și a căzut pe sol, lovindu-se ușor.

Copilul nu a acuzat dureri la cap, dar părinții acestuia au solicitat la fața locului un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava – Substația Vatra Dornei, care l-au preluat și l-au transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului municipal Vatra Dornei, pentru investigații suplimentare, unde i s-a stabilit diagnosticul de T.C.C. ușor prin cădere accidentală în parc.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de