O femeie a fost prinsă după ce a furat dintr-un hypermarket sucevean whisky și cafea


Intră acum și în grupul de

O femeie este cercetată pentru furt după ce sâmbătă a furat dintr-un hypermarket sucevean de tip cash&carry o sticlă de whiskey și o pungă de cafea.

Paznicul magazinului a declarat că o femeie a furat o sticlă de băuturi alcoolice respectiv o sticlă de whisky marca Jack Daniel s Single Bar 0.7 litri în valoare 169.99 lei și o pungă de cafea de 1 kg marca Dallmayr D oro în valoare de 94.67 lei, valoarea totală a bunurilor sustrase fiind de 273,18 lei.

Verificările au stabilit că femeia a făcut mai multe cumpărături în magazin, iar în acest timp a ascuns într-o cutie de banane o sticlă de whisky marca Jack Daniel s Single Bar 0.7 litri în valoare 169.99 lei și o pungă de cafea de 1 kg marca Dallmayr D oro în valoare de 94.67 lei.  Acesta a trecut de casele de marcat fără a plăti bunurile menționate mai sus, iar fiind oprită de agenții de pază au fost descoperite ascunse în cutie, sub banane.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt.


Intră acum și în grupul de