Muncitor grav rănit după ce a căzut de pe schelă când lucra la Casa Culturii din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care lucra pe schelă la Casa Culturii din Vicovu de Sus a căzut când ducea material de zidărie și a suferit răni grave.

Potrivit primelor date din anchetă, luni, în jurul orei 11:00, un angajat al unei firme cu sediul în orașul Gura Humorului, în timp ce exercita lucrări de construire la șantierul în lucru de construire al „Centrului Cultural al orașului Vicovu de Sus”,  a căzut de la etajul unul al clădirii în construcție, de la o distanță de aproximativ 4,40 metri, pe placa din beton situată la parterul clădirii, fiind rănit.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD sosit la fața locului și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat preliminar cu „politraumatism prin cădere de la înălțime, fracturi costale stângi, fractură de claviculă stăngă, fractură coloană lombară”, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava.

Potrivit martorilor oculari, angajatul respectiv s-a dezechilibrat în timp ce transporta pe un pod confecționat din scânduri de lemn de la etajul unu al clădirii material de zidărie.

În acest caz se fac cercetări pentru „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ,,vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de