Un bărbat din Sucevița care ajuta la împingerea unei autoutilitare ajuns rănit la spital după ce a fost prins între autoutilitară și un autoturism parcat pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Sucevița a ajuns luni după amiaza la Spitalul Rădăuți cu răni după ce a fost implicat într-un accident.

Potrivit datelor din anchetă bărbatul din Sucevița se afla, luni, pe un drum comunal neclasificat, respectiv în fața imobilului unui localnic și ajuta la împingerea autoutilitarei Ford Transit, la volanul căreia se afla un bărbat din Voievodeasa.

Drumul fiind în pantă, la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat, iar bărbatul care ajuta la împinsul vehiculului a fost prins între partea din stânga față a autoutilitarei și partea din față dreapta a unui autoturism Audi dezmembrat, parcat pe drumul comunal, în afara părții carosabile.

Bărbatul a suferit leziuni fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de către șoferul autoutilitarei.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de