Scăpări de gaze în două apartamente ale unui bloc din Suceava. Locatarii au fost evacuați


Intră acum și în grupul de

Locatarii blocului 27A de pe str. Ion Carp Fluerici din Suceava au fost evacuați, miercuri seara, după ce pe scara blocului se simțea un miros puternic de gaz metan.

Un locatar a sesizat Poliția, iar echipajul care a ajuns la fața locului a fost informat că la etajele superioare ale blocului, respectiv 3,4 și 5 se simte un miros puternic de gaz.

În aceste condiții s-a procedat la evacuarea tuturor locatarilor de pe scara respectivă, iar unul dintre aceștia a închis robinetul principal al conductei de gaz care alimenta blocul.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Suceava, iar ulterior a sosit şi un echipaj din cadrul Delgaz Grid Suceava care a procedat la efectuarea de verificări cu aparatura specifică atât la instalația de gaz de pe scara blocului cât și la instalațiile din interiorul apartamentelor de pe scara blocului.

Cu această ocazile au fost depistate scăpări de gaze din interiorul a două apartamente, iar lucrătorii Delgaz Grid au procedat la sistarea alimentării cu gaz metan a imobilelor respective până la remedierea defecțiunilor.

Ulterior a fost repornită alimentarea cu gaz metan a scării blocului, iar locatarii au reintrat în domicilii.


Intră acum și în grupul de