Detaliile accidentului cu cinci tineri răniți la Dumbrăveni: Șoferul, un tânăr de 19 ani, a pierdut controlul volanului după o curbă și a intrat într-un podeț din beton


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri au fost răniți, miercuri, la Dumbrăveni într-un accident rutier.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, un tânăr de 19 ani, Florin O. a condus un autoturism VW Passat, pe DJ 208B în localitatea Dumbrăveni spre Verești, iar pe un sector de drum cu o succesiune de mai mut de două curbe dintre care prima la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de capătul unui podeț din beton ce asigură trecerea peste șanț în curtea unui imobil.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul autoturismului marca VW Passat cât și cei patru pasageri, doi cu vârste de 17 ani, unul de 18 ani și altul de 19 ani, au suferit leziuni traumatice, fiind preluați de echipaje medicale de ambulanță și transportați la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind negativ și  i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii ”vătămare corporală din culpă”.      


Intră acum și în grupul de