Un sucevean care a încercat să fure o sticlă de vin dintr-un magazin a scăpat-o pe jos și a spart-o


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni fac cercetări pentru furt după ce un bărbat a scăpat o sticlă de vin pe care voia să o ascundă în pantaloni.

Duminică dimineața în jurul orei 02:40, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către  dispeceratul firmei de pază RSS cu privire la faptul că la un magazin de pe str. Prof. Leca Morariu, are loc un scandal.

Patrula de poliție care a ajuns la fața locului l-a identificat pe casierul magazinului care a povestit că în timp ce îşi desfăşura activitatea, a auzit zgomotul produs de o sticlă spartă, în zona raionului de băuturi răcoritoare şi când s-a deplasat în locul respectiv a văzut doi bărbați, iar pe jos o sticlă de vin spartă “Domeniile Sâmbureşti”, în valoare de 37.19 lei. Unul dintre cei doi bărbați avea asupra sa, introdusă în zona pantalonilor o sticlă de vin “Beciul Domnesc”, în valoare de 22.35 lei.

Fiind întrebaţi cu privire la cele petrecute, unul dintre bărbați a spus că a sustras sticla de vin “Beciul Domnesc” de pe raft, pe care iniţial voia să o cumpere, dar văzând că nu are suficienţi bani, intenţiona să pună sticla de vin inapoi pe raft, iar celălalt a declarat faptul că a luat sticla de vin “Domeniile Sâmbureşti”, deşi ştia că nu are suficienţi bani, pe care din neatenţie a scapat-o jos şi a spart-o.

Prejudiciul pentru sticla de vin spartă nu a fost recuperat, bărbatul precizând că nu are bani pentru a achita sticla respectivă.

În acest caz s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de