Imobil din Sf. Ilie, racordat nelegal la rețeaua de energie electrică


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat penal  pentru Deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcţionării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalaţiilor energetice” după ce s-a constatat că alimenta ilegal cu energie electrică un imobil din Șcheia.

Polițiștii au fost sesizați, joi, de un angajat E-On despre faptul că pe strada Pârâului din comuna Șcheia, sat Sf. Ilie se află un imobil alimentat la energie electrică, acesta nefiind contorizat.

Imobilul în cauză este proprietatea unui bărbat de 41 de ani din Suceava.

Echipa tehnică din cadrul Delgaz Grid s-a deplasat la imobilul sus-menționat cu scopul de a verifica contoarele electrice din zonă și s-a constatat că imobilul respectiv era racordat la rețeaua de joasă tensiune, fără contract de furnizare a energiei electrice și fără contor, imobilul fiind racordat la rețea prin intermediul unui branșament monofazat care sunt conectate într-o siguranță electrică.

Din siguranță este conectat un cablu ce alimentează un tablou de organizare de șantier, din tabloul respectiv fiind alimentat cu energie electrică imobilul în cauză neexistând niciun contor care să măsoare energia electrică consumată, acesta nefiind contorizată.


Intră acum și în grupul de