O suceveancă a reclamat Poliției că s-a rănit după ce a căzut pe trotuarul necurățat de noroi din fața USV


Intră acum și în grupul de

O suceveancă în vârstă de 39 de ani a reclamat, joi seara, la Poliția Municipiului Suceava că s-a rănit după ce a căzut pe trotuarul necurățat din fața Universității Suceava.

Femeia a spus că în timp ce se deplasa pe trotuarul din fața USV Suceava, în dreptul fostei treceri de pietoni, la intersecția dintre str. Universității cu str. Prof. Leca Morariu, din cauza unor lucrări de amenajare desfășurate pe parcursul zilei, nesemnalizate corespunzător, și a iluminatului stradal deficitar, a alunecat pe noroiul existent pe pavele, care nu a fost curățat după încetarea lucrării.

Polițiștii au stabilit că femeia se deplasa singură pe trotuarul din fața USV, în dreptul intersecției cu str. Prof. Leca Morariu.

Imediat ce a ajuns în dreptul unor lucrări de amenajare, din fața aleii care face accesul în parc, aceasta  a alunecat și a căzut la sol, suferind leziuni la nivelul genunchilor, al palmelor și al coatelor.

Femeia a precizat că zona în care au fost efectuate acele lucrări nu a fost semnalizată corespunzător și nici curățată de noroi, iar iluminatul stradal era deficitar, acestea fiind cauzele care au concurat la producerea incidentului.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrătorii BIC sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de