Un muncitor care lucra la rețeaua de apă și canalizare a orașului Vicovu de Sus a făcut o criză convulsivă și a căzut pe stradă


Intră acum și în grupul de

Un muncitor în vârstă de 28 de ani care efectua lucrări la rețeaua de apă și canalizare a orașului Vicovu de Sus a făcut, la sfârșitul programului, o criză convulsivă și a căzut pe stradă.

Potrivit primelor informații din ancheta deschisă în acest caz s-a stabilit că în jurul orei 17.30, tânărul de 28 ani, în calitate de angajat al unei firme cu sediul profesional în orașul Cajvana care se ocupă de lucrări de construcție privind rețeaua de apă și canalizare de pe str. Cuza Vodă din localitatea Bivolăria, oraș Vicovu de Sus, fiind la finalul programului de muncă și pregătindu-se de plecare, la un moment dat a căzut la sol în condiții necunoscute, posibil să se fi dezechilibrat, iar în urma căzăturii și-a pierdut cunoștința.

Tânărul a fost preluat de către echipajul SMURD sosit la fața locului și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, ocazie cu care a fost diagnosticat preliminar cu „observație criză convulsivă”, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava.

Martorii oculari au spus că tânărul a început deodată să prezinte tremurături, s-a dezechilibrat și a căzut la sol pierzându-și cunoștința. Totodată, martorii oculari prezenți la fața locului au declarat faptul că la momentul respectiv tânărul nu executa niciun fel de activitate, fiind la final de program și pregătindu-se de plecare.

În acest caz s-a deschis un dosar penal.


Intră acum și în grupul de