Un biciclist a fost accidentat mortal la Vama. Acesta a traversat pe bicicletă DN 17, fiind lovit de un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 68 de ani a murit, joi, în urma leziunilor suferite după ce a fost lovit de un autoturism când traversa pe bicicletă DN 17 în comuna Vama.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, joi, în jurul orei 1100, un bărbat de 48 de ani conducea un autoturism Citroen pe DN 17, pe raza localității Vama spre Suceava.

Acesta a surprins și accidentat un bărbat de 68 de ani, care, în timp ce se deplasa pe bicicletă, s-a angajat în traversarea părţii carosabile de la stânga la dreapta având în vedere sensul de deplasare al autovehiculului.

În urma impactului, biciclistul a fost proiectat pe partea carosabilă, fiind rănit grav. Acesta a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu etilometrul Drager, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i s-au recoltat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 1445, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către Spitalul Județean de Urgențe ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, cu privire la faptul că biciclistul a decedat.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de