Bătaie la Voitinel între cumnat și cumnată cu lovituri reciproce


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Rădăuți au aplanat un scandal la Voitinel între un cumnat și o cumnată și au deschis un dosar penal pentru „loviri și alte violențe”.

Vineri seara, în jurul orei 22:20, polițiștii din Rădăuți au fost sesizați prin 112 de o femeie că are scandal cu cumnatul.

Echipajul e poliție care a ajuns la fața locului au vorbit cu reclamanta care le-a spus că a avut o discuție în contradictoriu cu cumnatul ei și că acest conflict a degenerat, bărbatul bruscând-o și trăgând-o de păr pe aceasta.

Bărbatul, care avea mai multe zgârieturi a spus că în timp ce se afla la domiciliul cumnatei sale avut cu aceasta o discuție în contradictoriu, iar ulterior conflictul a degenerat, cei doi lovindu-se reciproc.

În baza răspunsurilor femeii a fost completat formularul de evaloare al riscului reieșind faptul că nu există un risc iminent în ceea ce privește siguranța sa și nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Conflictul a fost aplanat, iar cumnatul a fost îndrumat să plece acasă.

Cei doi au spus că își rezervă dreptul de a formula ulterior plângere scrisă cu privire la cele întâmplate dacă vor considera acest aspect ca fiind oportun.

În acest caz s-a întocmit dosar penal față  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovirea sau alte violențe” ce va fi soluţionat procedural de lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Rădăuți.


Intră acum și în grupul de