Șofer fără permis prins în Șcheia având asupra lui două permise auto falsificate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a fost depistat la volan fără permis, dar având asupra lui două permise auto falsificate.

Astfel, vineri seara, la ora 22:45, un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică în timp ce efectua serviciul de patrulare, conform planului de acțiune înregistrat la nivelul Poliției Municipiului Suceava, în satul Șcheia, la intersecția dintre str. Mihoveni cu str. Agronomului, a observat în trafic autovehiculul Volkswagen Bora care se deplasa dinspre str. Mihoveni către str. Agronomului.

Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului sus-menționat, ocazie cu care în interiorul autoturismului au fost identificați conducătorul auto și un pasager.

Conducătorul auto a menționat faptul că nu are asupra sa permisul de conducere motiv pentru care s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date, ocazie cu care a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Conducătorul auto a fost controlat corporal în vederea conducerii la sediul poliției, ocazie cu care asupra sa au fost găsite două permise de conducere pe numele altor persoane, cu suspiciuni de falsificare.

În acest caz a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante privind săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, dar și „uzul de fals” cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Poliției Mun. Suceava.


Intră acum și în grupul de