Soferii nu mai intra in benzinarii!


Intră acum și în grupul de

Şoferii din judeţul Suceava se vor alia şi ei, începând de luni, semenilor din ţară la mişcarea protestatară faţă de scumpirea carburantului

Dacă până acum au fost forme de protest gen întârzieri prelungite la pompă prin diferite motive inventate sau blocarea activităţii caselor de marcat prin plata cu monezi, de acum mişcarea împotriva “benzinarilor miliardari” va fi mult mai acerbă.

Începând de luni şi pe parcursul a trei zile (17, 18 şi 19 ianuarie) şoferii nu vor mai intra în staţiile peco pentru a alimenta maşinile cu carburant.

Chiar dacă pe faţă toţi conducătorii auto sunt pentru respectarea deciziei cu siguranţă vor fi “spărgători de grevă”, aşa cum spun taximetriştii suceveni.

La mişcarea de protest a aderat chiar şi Uniunea Sindicală “Cartel Alfa” – Filiala Suceava. “Au de gând sa crească accizele până va ajunge să coste benzina 7,00 lei/l? Dacă nici asta nu este motiv de boicot atunci …ne-o merităm!!
Protestul de la benzinării trebuie să CONTINUE! Aşa că romani, haideţi să nu ne mai lăsăm călcaţi in picioare de patronii multimiliardari ai industriei
petroliere şi să-i facem să vadă ce înseamnă să PIARDĂ BANI!

Fiţi solidari cu noi şi în zilele de 17, 18 si 19 ianuarie 2011 NU ALIMENTAŢI , NU INTRAŢI ÎN NICIO BENZINĂRIE ! Mergem cu mijloacele de transport în comun,cu bicicletele sau pe jos, dar NU MAI ALIMENTAŢI MAŞINILE pentru a nu le mai umple buzunarele!”, se arată într-un comunicat remis de către Uniune.

Aşadar de luni putem spune că … se dă interzis în benzinării!


Intră acum și în grupul de