Ucrainean cu permis necorespunzător, depistat în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din P.T.F. Siret efectuează cercetări cu privire la un cetățean ucrainean, deoarece a condus un ansamblu rutier având un permis de conducere necorespunzător categoriei.

Potrivit STPF Suceava, luni, 13 martie a.c., în jurul orei 09.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, , s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din România un cetățean ucrainean, în vârstă de 66 de ani.

Bărbatul conducea un ansamblu rutier format din microbuz și remorcă, având plăcuțe de înmatriculare specifice Ucrainei. La controlul de frontieră, odată cu pașaportul și certificatele de înmatriculare, acesta a prezentat și permisul de conducere eliberat de autoritățile ucrainene. Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat faptul că permisul bărbatului nu corespunde categoriei în care se încadrează ansamblul rutier pe care acesta îl conducea.

În cauză, polițiștii de frontieră suceveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Intră acum și în grupul de