Un bărbat din Fântânele a murit în somn în aceeași cameră în care tatăl se uita la televizor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din satul Stamate din comuna Fântânele a murit în noaptea de luni spre marți în somn în timp ce tatăl său se uita la televizor.

Potrivit primelor date ale anchetei, Narcis Azahariei, locuia împreună cu părinții și familia în același imobil situat pe raza satului Stamate din comuna Fântânele.

Potrivit declarațiilor tatălui său acesta se simțea rău de aproximativ două zile, dar nu a solicitat ajutor medical. În cursul serii de luni, după ce a luat cina, bărbatul s-a așezat în pat să doarmă, în  aceeași cameră în care se afla și tatăl său, care se uita la televizor.

La un moment dat în cameră a intrat și sora acestuia care a observat că fratele ei, persoană obeză, nu sforăia ca de obicei, s-a apropiat de acesta și a văzut că nu respiră.

 Imediat aceasta a solicitat sprijin medical prin 112, iar personalul medical de pe ambulanța SAJ, după ce a efectuat manevre de resuscitare fără rezultat, a constatat decesul bărbatului.

Persoana care a decedat nu se afla în evidențe medicale ca suferind de vreo boală și nu urma niciun fel de tratament medicamentos.

În acest caz urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.


Intră acum și în grupul de