Flutur despre disputa Rareș Bogdan-Bogdan Aurescu: Aceste scandaluri umbresc multele fapte bune care au fost făcute de Guvernul Ciucă în România


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur a spus că acuzațiile aduse de prim vicepreședintele PNL europarlamentarul Rareș Bogdan la adresa ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, susținut de PNL, umbresc realizările Guvernului Nicolae Ciucă și vor trebui discutate în interiorul partidului.

„Nu de face bine deloc, nouă, PNL, această escaladare a discuțiilor în spațiul public chiar și dacă vine vorba de evaluarea unor miniștri și mai ales replicile acestea care fac deliciul presei. Nu am fost de acord și nu voi fi niciodată de acord să ieșim în spațiul public înainte de avea noi dezbaterile în interiorul PNL”, a spus Flutur.

El a arătat că PNL are un istoric frământat pentru că au mai fost declarații de acest fel.

„Oricum, ultimele declarații au fost exagerate după părerea mea. Au fost (declarații n.r.) deplasate și nu fac bine partidului și de aceea aștept cu nerăbdare primul Birou Politic Național să clarificăm rufele în familie mai ales că urmează această schimbare de gardă a premierului pentru că vine această rocadă. Eu cred că putem să vorbim de foarte multe lucruri bune. Personal, eu coorodonez evaluarea programului de guvernare din această perioadă a Guvernului Ciucă și sunt multe lucruri care trebuie spuse, ori aceste scandaluri umbresc multele fapte bune care au fost făcute de Guvernul Ciucă în România”, a spus Gheorghe Flutur.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL l-a criticat pe ministrul de Externe Bogdan Aurescu arătând că l-ar înlocui imediat din funcție pentru incompetență și servilism, iar ministrul de Externe i-a răspuns că aceste critici sunt de genul Sputnik, lăsând să se înțeleagă că liderul liberal este „putinist”.


Intră acum și în grupul de