Jandarmeria Suceava organizează Ziua Porților Deschise și așteaptă în 29 martie toți preșcolarii și elevii din județ


Intră acum și în grupul de

Jandarmeria Suceava a anunțat că organizează în 29 martie Ziua Porților Deschise în cadrul proiectului  #ȘcoalaAltfel preșcolarii și elevii din județul Suceava vor putea descoperi ceea ce înseamnă cu adevărat o echipă, autospecialele folosite în activitatea zilnică, dar și materialele din dotarea posturilor montane de jandarmi și structurilor de intervenție.

Totodată, vor fi prezenți și câinii Jandarmeriei care sunt nerăbdători să-i întâlnească pe miciți și să le demonstreze abilitățile.

Preșcolarii și elevii sunt așteptați miercuri, pe 29 martie a.c., între orele 09:00-14.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Cadrele didactice din municipiul Suceava şi localităţile învecinate, care doresc să participe cu elevii la „Ziua Porţilor Deschise”, se pot adresa, până la data de 27 martie 2023, Compartimentului Informare şi Relaţii Publice, la telefon 0230/522998, int. 24408 sau prin e-mail – [email protected].

În ceea ce priveşte instituţiile de învăţământ din Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, cadrele didactice se pot adresa subunităţilor de jandarmi din aceste localităţi.


Intră acum și în grupul de