Bărbat băut, fără permis și cu mopedul neînmatriculat, rănit într-un accident la Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care s-a rănit, joi seara într-un accident rutier după ce a căzut de pe moped este cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi seara la ora 18:30, în timp ce conducea mopedul pe raza comunei Vadu Moldovei, un bărbat a căzut pe partea carosabilă.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul vehiculului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar conducătorul vehiculului nu posedă permis de conducere.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de