Sucevean căutat pentru infracțiuni rutiere, prins când încerca să iasă din țară prin Vama Borș, adus la Suceava și introdus în arest


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din satul Stamate din comuna Fântânele a fost introdus în Arestul Poliției Județene Suceava după ce a fost prins în Vama Borș când încerca să părăsească țara.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal, lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Suceava-Biroul Rutier au stabilit faptul că la data de 25 martie 2023, în jurul orei 19.20, un autoturism Mercedes, a fost condus de un bărbat de 35 ani, cu domiciliul  în comuna Fântânele.

Acesta nu posedă permis de conducere și are antecedente penale,  fiind condamnat anterior într-un dosar penal privind comiterea de infracțiuni la regimul rutier și de asemenea în cursul anului 2022, în cadrul unui nou dosar penal, a fost reținut pentru 24 ore, tot pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier.

După administratea probatoriului, la data de 29.03.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale față de suspect cu privire la comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Fiind dat în consemn către toate punctele de trecere a frontierei, bărbatul  a fost depistat în jurul orelor 21:00, de către lucrătorii de poliție de frontieră, în Punctul de trecere-Vama Borș în timp ce încerca să părăsească teritoriul țării.

Echipajul de poliție format din trei lucrători din cadrul Poliției municipiului Suceava- Biroul Rutier, au executat mandatul de aducere emis pe numele suspectului preluându-l pe acesta de la lucrătorii de poliție de frontieră și predându-l organelor de cercetare penală. 

Poliția a dispus, joi, reţinerea suspectului pe o durată de 24 ore, acesta fiind condus și predat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de