O femeie beată la volan care a condus între Rădăuți și Milișăuți, depistată de polițiști după o sesizare


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Milișăuți au depistat, joi după amiaza, o femeie beată la volan care conducea dinspre Rădăuți spre Milișăuți.

Polițiștii au fost sesizați că o femeie conduce sub influența băuturilor alcoolice un autovehicul VW Tiguan din direcția Rădăuți spre Milișăuți.

Având în vedere cele sesizate, organele de poliție din cadrul Poliției orașului Milișăuți s-au deplasat în teren pentru identificarea persoanei care conducea sub influența alcoolului autovehiculul VW Tiguan.

În urma verificărilor, s-a procedat la identificarea autovehiculului și oprirea regulamentară a acestuia  stabilindu-se  că acesta era condus de către o femeie din Milișăuți.

Fiind testată alcoolscopic cu aparatul etilotest marca Drager, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,21 MG/l în aerul expirat. În continuare s-a procedat la transportarea acesteia la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării probelor biologice de sânge și stabilirii alcoolemiei aceasta fiind de acord cu situația de față.

În acest caz se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de