Vasile Rîmbu, validat președinte al OM PSD Suceava și candidat la Primăria Suceava. Traian Andronachi a fost validat candidat la Primăria Rădăuți, iar Gică Apetrei la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Biroul Județean al PSD Suceava a decis, vineri, validarea lui Vasile Rîmbu în funcția de președinte interimar al organizației municipale PSD Suceava. Totodată, el a fost validat candidat al PSD pentru funcția de primar al Sucevei, a declarat pentru News Bucovina, președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.

EL a spus că în cadrul ședinței de vineri, conducerea organizației județene PSD Suceava a validat candidatura lui Traian Andronachi pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți și a lui Gică Apetrei pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei.

Ioan Stan a precizat că în cazul lui Vasile Rîmbu, expertiza, faptul că e un bun finanțist, a fost un manager care a făcut din Spitaul Județean Suceava unul dintre cele mai bune din țară, face ca acesta să fie un foarte bun primar al Sucevei.

În cazul lui Traian Andronachi, avocat de succes și fost manager al Spitalului Municipal Rădăuți, îndepărtat pe nedrept din funcție de actualul primar, va fi unul dintre cei mai buni primari ai Rădăuțiului, a adăugat liderul PSD Suceava.

El a mai declarat că Gică Apetrei, care este sprijinit de toată zona, care a avut o colaborare bună cu toți primarii, este cel care va deveni noul primar al municipiului Vatra Dornei mai ales că este dornenii îl vor.


Intră acum și în grupul de