Un bărbat a murit în incendiul care i-a cuprins locuința în Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit duminică dimineața într-un incendiu care i-a cuprins locuința în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, duminică dimineața în jurul orei 3.30 cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul acoperișului și la parterul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la anexele gospodărești.

După localizarea incendiului, pompierii militari au pătruns în interiorul locuinței. Din nefericire, într-una dintre încăperi au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat cu vârsta aproximativă de 40-50 de ani. Victima a fost preluată de organele abilitate.

În incendiu au ars acoperișul casei, parțial, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri patrați, parterul casei, parțial, pe aproximativ 40 de metri pătrați, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie și alte bunuri. S-au degradat învelitoarea din țiglă a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, tencuieli și zugrăveli interioare și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost determinată de jar sau scântei căzute din sistemul de încălzire sobă cu acumulare de căldură.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste trei ore, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și construcțiile învecinate.


Intră acum și în grupul de