Un bărbat din Vicovu de Jos le-a cerut polițiștilor să-l aștepte să-și termine cafeaua după ce a sesizat prin 112 că i-a fost furată sacoșa cu cumpărături


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani ddin Vicovu de Sus a sunat vineri după amiaza la 112 și sesizat că i-a fost furată sacoșa cu cumpărături.

Un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti s-a deplasat la fața locului și a încercat să ia legătura, telefonic, cu reclamantul însă acesta avea telefonul închis. După mai multe încercări, bărbatul a răspuns și le-a spus polițiștilor că este la un bar din apropierea unui magazin , bea o cafea și polițiștii să aibă puțină rabdare să-și termine cafeaua.

În cele din urmă, a fost identificat apelantul în fața magazinului din localitate, în stare avansată de ebrietate.

Acesta a declarat verbal faptul că vineri, la ora 16.55, după ce a a achizițioant niște bunuri de la respectivul magazin, persoane necunoscute i-au sustras plasa în care se aflau bunurile, în timp ce se afla în fața magazinului. Asupra apelantului a fost găsită însă o plasă în care se aflau bunuri alimentare.

S-a luat legătura cu angajații magazinului care au declarat faptul că bărbatul a cumpărat în urmă cu foarte puțin timp exact produsele aflate în sacoșă.

Fiind pus față în față cu angajații magazinului, acesta a recunoscut că este vorba de bunurile care se aflau asupra sa, însă era nemulțumit de faptul că bricheta nu-i funcționa.

În acest caz s-a deschis dosar penal și polițiștii urmează să dispună măsuri față de reclamant.


Intră acum și în grupul de