Pagube de circa jumătate de milion de euro în incendiul în care a ars o cabană la Pojorâta


Intră acum și în grupul de

Pagubele produse de incendiul în care a ars o cabană în Pojorâta se ridică la circa jumătate de milion de euro, iar proprietarul construcției era asigurat.

Incendiul a fost sesizat de un vecin al proprietarei care a anunțat-o joi în jurul orei 13:30 că la respectivul imobil a izbucnit un incendiu care se manifestă violent.

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta violent,  cuprinzând în întregime etajul, mansarda și acoperișul imobilului, cu pericol de propagare la anexele din jur, iar după ce au lichidat incendiul pompierii au stabilit că sursa probabilă care a generat incendiul a fost efectul termic al curentului electric.

În urma incendiului a ars în totalitate cabana, având suprafața de crica 200mp, aceasta fiind compusă din subsol, parter, etaj și mansardă, fiind construită din BCA, parter și etaj, respectiv din lemn, mansarda și acoperișul, precum și bunurile din interiorul acesteia, un moped triciclu și a fost distrusă sticla geamurilor foișorului pe o suprafață de cca. 12mp, prejudiciul estimat de către proprietar fiind de aprox. 500.000 euro.

La momentul producerii evenimentului nu se afla nimeni în interiorul imobilului, nefiind înregistrate victime omenești.


Intră acum și în grupul de