Șofer băut care circula haotic pe Calea Unirii spre strada Traian Vuia din Suceava cu farurile stinse, oprit de poliție


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat penal după ce a fost depistat de poliție băut la volan, circulând în noaptea de Înviere pe Calea Unirii, haotic și cu farurile stinse.

Astfel, duminică dimineața la orele 02:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipale Suceava – Biroul Ordine Publică,  în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe Calea Unirii către str. Traian Vuia, au observat un autoturism marca Dacia Logan al cărui conducător se deplasa haotic și nu avea pornit sistemul de iluminare (faza scurtă) și luminile de întâlnire pe timp de noapte.

Polițiștii au procedat la oprirea autoturismului în cauză, fiind folosite semnalele acustice și luminoase, în stația TPL Arabesque de pe str. Traian Vuia, moment în care acesta s-a urcat pe trotuarul din apropierea stației, unde a oprit autoturismul.

La volanul autoturismului, singur în autoturism, a fost identificat un bărbat de 46 ani, domiciliat în municipiul Suceava.

Întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică a fost testat cu aparat marca Drager rezultând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul testării aerului expirat conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-au prelevat două mostre de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de