Bărbat din Poiana Stampei lăsat fără 950 de euro și o un telefon mobil de o tânără cu care a petrecut o după amiază


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani din Poiana Stampei a reclamat, sâmbătă, că în cursul zilei de vineri o tânără pe care nu o cunoaște i-a furat 950 de euro și un telefon mobil.

Potrivit anchetei, vineri în jurul orei 15:00 bărbatul a ridicat de la o sucursală bancară din Vatra Dornei suma de 1000 de euro după care s-a deplasat la un bar din localitate unde a consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 18.30 împreună cu o tânără pe care nu o cunoștea.

Ulterior, cei doi s-au deplasat împreună la un imobil din localitate unde au mai stat o perioadă de timp după care acesta a plecat spre domicilul său.

Când a ajuns la locuința sa din Poiana Stampei  bărbatul a constatat lipsa sumei de 950 euro și a unui telefon mobil marca Samsung.

Cu ocazia verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că autor al furtului ar fi o tânără de 26 de ani din Vatra Dornei.

Ea a fost identificată pe raza municipiului Câmpulung-Moldovenesc și avea asupra sa suma de 2.553 lei.

Tânăra a fost condusă la sediul Politiei Vatra Dornei iar în urma audierii a recunoscut furtul comis.

În acest caz se fac cercetări pentru furt și s-a procedat la ridicarea sumei de bani care a fost găsită asupra tinerei, urmând a fi restituită persoanei vătămate.


Intră acum și în grupul de