Șofer rănit grav după ce, din cauza oboselii, a ajuns cu mașina într-un șanț la Berchișești și s-a izbit de un podeț din beton


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Gemenea a fost rănit, duminică după amiaza, într-un accident rutier produs la Berchișești.

Potrivit anchetei, duminică, în jurul orei 14:30, bărbatul de 72 de ani din  Gemenea, în timp ce conducea un autoturism Dacia Duster pe DJ 209C, în localitatea Berchișești, având direcţia de deplasare Măzănăiești către Gura Humorului, din cauza oboselii după cum a susținut șoferul, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă, a rulat prin canalul din pământ și beton pentru scurgerea apei pluviale, intrând în coliziune frontală cu un podeţ din beton.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferului care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru efectuarea unor investigaţii medicale, unde, în urma acordării de îngrijiri medicale i s-a stabilit diagnosticul „T.C.C., contuzie regiune frontală și cervicală” fără să rămână internat.

Șoferul a fost testat de către lucrătorii Biroului Rutier Suceava cu aparatul etilometru, marca Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de