Șeful de schimb de la o fabrică suceveană de pavele, rănit în timp ce încerca să repare o defecțiune la linia automatizată de fabricare


Intră acum și în grupul de

Șeful de schimb de la o fabrică suceveană de pavele a fost rănit, vineri dimineața, în timp ce încerca să repare o defecțiune la linia automatizată de fabricare a pavelelor.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați prin 112 vineri dimineața în jurul orei 3:10 că la o fabrică de pavele s-a produs un accident de muncă, victima fiind un angajat care a fost surprins de un component al unei benzi transportoare.

Potrivit primelor date ale anchetei, șeful de schimb la SC Symmetrica SRL, un bărbat din Udești, se afla la muncă la ora 3:05 și supraveghea o linie automatizată de fabricare a pavajului.

La această linie a apărut o defecțiune, motiv pentru care bărbatul a pătruns în locul destinat paletizării pavajului, moment în care a fost surprins între banda transportoare si paletizor, un dispozitiv hidraulic care paleta si ridica pavajul de pe bandă.

În momentul în care s-a încercat decompresarea paletorului, angajatul a fost proiectat de aparat pe partea opusă a benzii transportoare.

Deoarece acuza dureri la nivelul toracelui și a coloanei cervicale acesta a fost menținut de colegi în poziția în care a fost proiectat, până la sosirea unui echipaj de ambulanță.

 Împreună cu un echipaj al ambulanței a fost scos de pe banda transportoare și transportat la UPU Suceava cu diagnosticul preliminar de traumatism de coloană cervicală și traumatism cranian, el fiind în stare de conștiență când a fost preluat spre UPU.


Intră acum și în grupul de