Accident la Bădeuți după ce un tânăr a depășit o coloană de mașini, iar o șoferiță a virat stânga fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită, sâmbătă la prânz, într-un accident rutier produs la Bădeuți.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, în jurul orelor 12:49 un tânăr de 22 de ani din Milișăuți  conducea un autoturism Audi pe D.N 2 H, în afara localității Bădeuți, din direcția municipiului Rădăuți către comuna Bădeuți.

La un moment dat, tânărul șofer s-a angajat în depășirea mai multor autovehicule care se deplasau în aceeași direcție de mers, dar a fost surprins de pătrunderea pe sensul său de mers a unui autoturism Dacia Logan care a schimbat direcția de mers spre stânga, neasigurându-se corespunzător, conducătoarea auto a acestuia dorind să pătrundă pe o stradă lăturalnică.

 În urma impactului, autoturismul DACIA LOGAN a fost proiectat pe acostamentul din partea stângă a sensului acestuia de mers.

În urma evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule implicate și vătămarea corporală a șoferiței autoturismului DACIA LOGAN.

Șoferul din Milișăuți a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i s-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea auto rănită nu a putut fi testată cu aparatul etilometru din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări, rezultă faptul că vinovăția producerii evenimentului aparține tânărului șofer din Milișăuți care a efectuat manevra de depășire a altor autovehicule în mod neregulamentar precum și a șoferiței care a schimbat direcția de mers, fără a se asigura corespunzător.


Intră acum și în grupul de