Detaliile accidentului cu trei răniți din Pasul Mestecăniș: Un șofer a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens unde a lovit o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un accident cu trei răniți s-a produs, luni, în Pasul Mestecăniș.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni dimineața, un bărbat de 45 ani conducea un autoturism Peugeot pe DN 17, pe raza  localității Mestecăniș din comuna Iacobeni dinspre Suceava spre Bistrița.

Când a ajuns într-o curbă ușoară la dreapta, pe un carosabil umed, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de circulație intrând în coliziune cu o autoutilitară Mercedes Benz Vito condusă de un bărbat de 63 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui adolescent de 16 ani, a unei tinere de 19 ani și a unei femei de 44 de ani care au fost transportați la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a primi îngrijiri medicale.   

Șoferii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, aceștia fiind conduși la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de