Un arbore a căzut peste un trecător la Pojorâta. Copacul a fost doborât dintr-o curte


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Pojorâta a suferit răni la cap, umăr și mâna stângă după ce a fost lovit de un arbore doborât dintr-o curte pe raza comunei Pojorâta.

Polițiștii au stabilit că un bărbat a încheiat un contract de vânzare-cumpărare cu clauză de uzufruct care are ca obiect o casă de locuit și mai multe suprafețe de teren.

Întrucât casa de locuit are nevoie de renovări, bărbatul, în calitate de împuternicit al mătușii sale a depus diligențele necesare la Ocolul Silvic Pojorâta pentru a i se marca arbori din teren cu destinația fânaț și pășune împădurită, lucru care s-a și întâmplat în primăvara anului 2022,  însă nu a fost eliberată autorizația de exploatare.

Miercuri dimineața acesta a doborât al treilea arbore marcat, însă arborele, în loc să cadă paralel cu drumul comunal Cârstea a căzut tangențial pe acesta surprinzând un trecător care mergea pe jos pe drumul în cauză înspre centrul comunei.  

Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale și tratament de specialitate.

În acest caz se continuă cercetările și investigațiile, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de