Detaliile accidentului cu un mort și un rănit de la Pătrăuți: O șoferiță a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens unde a lovit o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit, joi după amiaza, într-un accident care s-a produs pe drumul european E 85 în zona localității Pătrăuți.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, joi la ora 14:20, o femeie de 55 de ani din comuna Todireşti a condus un autoturisma VW, pe DN 2/E 85, în afara localității Pătrăuți, dinspre Suceava către Dărmăneşti.

La un moment dat ea a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o autoutilitară VW, condusă regulamentar de către un bărbat de 44 ani din Suceava și s-a răsturnat pe câmpul din partea stângă a carosabilului.

În urma impactului, a rezultat decesul unui bărbat de 65 de ani din localitatea nemțeană Țibucani, pasager pe scaunul din dreapta față al autoturismului VW și rănirea șoferiței de 55 de ani.

 Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, iar ulterior la Spitalul Județean Suceava li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de