Bicilistă rănită la Vatra Dornei după ce a fost trântită pe asfalt de încărcătura unei remorci plină cu fân. Șoferul nici nu a sesizat incidentul


Intră acum și în grupul de

O femeie din Vatra Dornei care circula, joi seara, cu bicicleta a ajuns la spital cu răni în urma unui accident rutier, șoferul implicat părăsint locul incidentului.

În acest caz au fost angrenați toți lucrătorii disponibili, iar în urma verificărilor și investigațiilor efectuate a fost identificat conducătorul auto vinovat de producerea accidentului.

Acesta, un bărbat în vârstă de 55 ani, din Dorna Arini a condus joi seara un ansamblul de vehicule compus dintr-un autoturism Suzuki ce tracta o remorcă încărcată cu fân, încărcătura depășind în lățime și înălțime dimensiunile remorcii, pe strada Chilia din municipiul Vatra Dornei, circulând dinspre  strada Bistriței spre D.C. Gheorghițeni.

 La un moment dat acesta a efectuat manevra de depășire a biciclistei care circula în aceeași direcție de mers, a acroșat-o cu încărcătura remorcii, aceasta căzând pe partea carosabil.

După producerea accidentului rutier, șoferul plecat mai departe, fiind identificat de organele de poliție după aproximativ o oră la domiciliul său, unde, în curte, a fost identificat și ansamblul sus-menționat cu tot cu încărcătură. 

 În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistei.

Șoferul și biciclista au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Totodată, atât conducătorului auto  cât și biciclistei li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.      

Șoferul le-a spus polițiștilor că nu a observat că a acroșat-o pe biciclistă, motiv pentru care și-a continuat deplasarea către domiciliu. Aceste aspecte au fost susținute și de către soția acestuia, care a fost pasageră în autoturism.


Intră acum și în grupul de