O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul al doilea al blocului după o ceartă cu soțul


Intră acum și în grupul de

Poliţia orașului Gura Humorului a fost sesizată joi dimineața prin 112 despre faptul că o femeie s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc.

Potrivit primelor date din anchetă femeia a avut un conflict spontan cu soțul ei pe motiv că aceasta întârzie la revenirea la domiciliu.

Astfel, ajunsă în apartamentul în care locuiește cu soțul, în chirie, între cei doi a avut loc o ceartă spontană. Din declarația verbală a femeii a rezultat că s-a enervat și pe acest fond, din voință proprie, s-a aruncat pe geamul dormitorului, fiind sub impulsul momentului.

Aflându-se într-o altă încăpere, soțul a auzit zgomotul produs de geam în timpul deschiderii, iar când a revenit în dormitor a văzut-o pe soția sa pe pervazul geamului intenționând să sară. A încercat să o oprească pe aceasta prinzând-o de o mână, însă nu a reușit să o țină, astfel că femeia a reușit să sară, aterizând pe solul acoperit cu iarbă abundentă din fața geamului, suferind leziuni minore.

 La faţa locului s-a prezentat un echipaj al ambulanţei, care a acordat primele îngrijiri medicale, femeia fiind transportată la Spitalul orășenesc Gura Humorului, de unde a fost transportată la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării unor investigații mai amănunțite.


Intră acum și în grupul de