Un autoturism a luat foc în mers în Pasul Puzdra și a ars în totalitate. Proprietara a reuși să iasă din mașină și să scoată la timp și bagajele


Intră acum și în grupul de

Un autoturism a luat foc în mers, vineri după amiaza, în Pasul Puzdra și a ars în totalitate.

Poliția a fost sesizată prin de un bărbat că în Pasul Puzdra a luat foc o mașină care se afla în mers.

Potrivit anchetei, o femeie din Câmpulung Moldovenesc în timp ce conducea autoturismul marca Renault Megane, proprietate persoană, pe DJ 177A, în Pasul Puzdra, dinspre Frasin spre Broșteni, a simțit miros de plastic ars și a observat faptul de sub capota autoturismului iese fum.

Aceasta a parcat autoturismul pe marginea DJ 177A și împreună cu pasagera de pe scaunul dreapta față a reușit să iasă din autoturism, ocazie cu care au scos și bagajele care se aflau în interiorul acestuia, iar la scurt timp a izbucnit incendiul.

Un participant la trafic, a apelat numărul de urgențe pentru a solicita interveniția pompierilor la fața locului.

 La faţa locului a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Suceava, Garda de Intervenţie Gura Humorului, un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru situații de Urgență Ostra și un echipaj de pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru situații de Urgență Crucea, care au lichidat şi stins incendiul, nefiind înregistrate victime omeneşti sau distruse alte bunuri şi valori.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unor defecțiuni de instalația electrică, scurt circuit electric, iar autoturismul a fost distrus în proporţie de 100 %.


Intră acum și în grupul de