Suceveancă la volan: A intrat în intersecție fără să se asigure și să acorde prioritate, a lovit un autoturism și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat


Intră acum și în grupul de

O femeie de 32 de ani din municipiul Suceava este cercetată penal pentru vătămare din culpă și părăsirea locului accidentului după ce a provocat, vineri seara, un accident la intersecția străzile Zamca cu Ion Neculce.

Potrivit anchetei, vineri seara, o femeie de 45 de ani din Suceava a condus un autoturism Smart pe strada Zamca din Suceava dinspre strada Narciselor spre strada Mărășești, iar când a ajuns la intersecția cu strada Ion Neculce a fost acroșată de către un autovehicul de culoare închisă, posibil marca Volkswagen, care a pătruns pe strada Zamca de pe strada Ion Neculce fără să se asigure și fără să acorde prioritate.

După impact, autovehiculul care circula pe strad Ion Neculce a părăsit locul accidentului și nicio persoană nu a coborât din interiorul acestuia.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei fete de 16 ani din Suceava pasager pe locul din dreapta față în autovehiculul Smart. Fata a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Iaon cel Nou” Suceava fiind diagnosticată cu contuzie ușoară prin accident rutier.

Șoferița Smart a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00. Acesteia i s-au prelevat și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma măsurilor informativ operative desfășurate de lucrătorii Biroului Rutier Suceava, a fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier, respectiv un VW Golf condus de o femeie de 32 de ani din Suceava.

Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 și i s-au prelevat și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”  și „ părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.    


Intră acum și în grupul de