O tânără din Vicovu de Jos a ajuns în Arestul Poliției. Ea s-a îmbătat, a luat mașina iubitului pe care a condus-o deși nu are permis și apoi s-a culcat pe bancheta din spate


Intră acum și în grupul de

O tânără de 26 de ani din Vicovu de Jos a ajuns luni în Arestul Poliției Județene Suceava, fiind cercetată pentru mai multe infracțiuni.

Poliția a fost sesizată luni la ora 03:21 prin 112 de un bărbat din Bilca ce a reclamat că i s-a furat mașina, iar polițiștii au făcut verificări pe raza comunei Bilca, precum și în localitățile învecinate în vederea identificării autoturismului sustras.

Polițiștii au stabilit că duminică seara autoturismul VW Passat a fost sustras din curtea imobilului reclamantului de iubita acestuia, o tânără de 26 de ani din Vicovu de Jos și a fost condus de pe strada George Muntean care duce la imobilul reclamantului și a pătruns pe DJ 178 C, iar apoi a intrat pe o o altă stradă care duce către zona ”Izvorul” din comuna Bilca.

Efectuând verificări în această zonă, lucrătorii de poliție au identificat autoturismul marca VW Passat, parcat în afara părții carosabile, lângă apă.

Autoturismul era oprit, iar la volan și pe scaunul din dreapa fața al pasagerului nu se afla nicio persoană, dar pe bancheta din spate a fost identificată o tânără care dormea, având geamul portierei din partea stângă spate întredeschis.

Cu ocazia legitimării s-a stabilit că aceasta este concubina reclamantului.

Întrucât din verificările efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de tânără s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest marca Drager din dotarea Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, rezultatul testului fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea în urma verificărilor efectaute în bazele de date pe linia posesorilor de permise de conducere, s-a stabilit faptul că aceasta nu este posesoare de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În această situație polițiștii s-au sesizat din oficiu  sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință” și a fost dispusă prin ordonanță măsura reținerii preventive a acesteia pe o durată de 24 de ore, tânăra fiind escortată la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Suceava.


Intră acum și în grupul de