Doi hoți din Gura Humorului, prinși la Suceava după casele de marcat ale unui supermaket cu produse furate de peste 850 de lei


Intră acum și în grupul de

Doi hoți din Gura Humorului au fost prinși luni după amiaza după ce au furat produse dintr-un supermarket din Suceava.

Polițiștii suceveni au fost sesizați, luni după amiaza, de agentul de securitate din cadrul unui supermarket despre faptul că două persoane de sex bărbătesc au   sustras  mai multe bunuri  din magazin.        

La faţa locului s-a deplasat o patrulă auto  din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, constatând că cele sesizate se confirmă.

Au fost identificați doi humoreni care au sustras bunuri, pe care le-au introdus într-un rucsac au trecut de casele de marcat și au fost opriți de către agentul de securitate la ieșirea din magazin. Prejudiciul în cauză este de 854 lei.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secţiei de poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces verbal de constatare.

Prejudiciul cauzat în valoare de 854 lei a fost recuperat în totalitate, reprezentantul  magazinului   declarând  că societatea nu  se constituie parte civilă în procesul penal.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Compartimentului „Sisteme de Pază” Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Intră acum și în grupul de