O fetiță de patru ani din Vicovu de Sus, cu arsuri, preluată cu elicopterul SMURD după ce a răsturnat un lighean cu apă clocotită


Intră acum și în grupul de

O fetiță de patru ani din Vicovu de Sus cu arsuri produse după ce a răsturnat un lighean cu apă clocotită a fost preluată marți seara de un elicopter SMURD și transportată la un spital din Iași.

Potrivit anchetei efectuate în acest caz o femeie în vârstă de 22 de ani din Vicovu de Sus are mai mulți copii, între care și o fetiță în vârstă de 4 ani,

Marți seara în jurul orei 19:50, într-o cameră din imobulul de locuit, pe podea se afla un lighean din plastic cu apă fierbinte, iar fetița de patru ani se juca în acea cameră, iar la un un moment dat a răsturnat ligheanul și s-a rănit.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a preluat-o și transportat-o pe fetiță la SJU Suceava cu arsuri de gradul I-II de unde a fost preluată cu un elicopter SMURD și transportată la un spital din Iași.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvărșirea a  infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și se vor efectua verificări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.


Intră acum și în grupul de