Copil de doi ani din Moldova-Sulița, transportat la un spital din Iași cu arsuri după ce a vărsat o cană cu ceai fierbinte


Intră acum și în grupul de

Un copil de doi ani din Moldova-Sulița a ajuns marți la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași cu arsuri după ce a vărsat o cană cu ceai fierbinte.

Potrivit anchetei, un băiețel în vârstă de 2 ani din Moldova Sulița a fost transportat cu mama sa cu autototurismul la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Câmpulung Moldovenesc întrucât copilul s-a rănit și prezenta arsuri.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că marți, în jurul orei 12:00, copilul a vărsat o cană de ceai fierbinte peste picioare în timp ce se afla împreună cu mama sa la domiciliul  din Moldova-Sulița, cel mai probabil într-un moment de neatenție al mamei sale.

Copilul a fost tranportat de la Spitalul Câmpulung Moldovenesc la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, deoarece a fost diagnosticat cu arsură de gradul II.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și a fost sesizată și D.G.A.S.P.C. Suceava, pentru a  efectua verificări conform competențelor ce le revin.


Intră acum și în grupul de