Bărbat grav rănit într-o balastieră din Siret după ce peste el s-au rostogolit bucăți de beton spart din bena unei autobasculante


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Bălcăuți a fost rănit, marți după amiaza, după ce a fost acoperit de bucăți de beton spart care s-au rostogolit peste el când a deblocat oblonul unei autobasculante.

Potrivit anchetei, Poliția Siret a fost sesizată marți în jurul orei 15:00, că peste un bărbat au căzut bucăți de beton.

Echipajul deplasat la fața locului a constatat că în incinta unei balastiere din Siret, un bărbat de 70 de ani din satul Negostina, comuna Bălcăuți, șofer al unei autobasculante marca MAN, care se afla încărcată cu bucăți de beton spart, a inițiat sistemul hidraulic de descărcare a materialului din benă însă, oblonul acesteia s-a blocat.

Șoferul a mers în spatele autobasculantei și a încercat să deblocheze oblonul.

În timp ce încerca să deblocheze sistemul de blocare al oblonului, materialul din benă a căzut peste el acoperindu-l în totalitate.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Pompieri Siret și au extras victima în stare gravă, dar prezentând semne vitale după care l-au predat echipajului de ambulanță care l-au transportat la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.


Intră acum și în grupul de