O tânără șoferiță din Ciocănești a ajuns la spital după ce a făcut o depășire neregulamentară pe DN 18 și a acroșat un autoturism care a virat la stânga


Intră acum și în grupul de

O tânără de 24 de ani din Ciocănești a ajuns, vineri după amiaza, la spital, după ce a fost rănită într-un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri, la ora 16.23, o tânără de 24 ani din Ciocănești conducea un autoturism VW pe DN 18, pe raza  localității Ciocănești, pe direcția Iacobeni – Borșa.

Când a ajuns pe o porțiune de drum în aliniament, ea a efectuat o depășire neregulamentară a unei coloane de autovehicule și a acroșat un autoturism Honda, condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani din Oradea care efectua un viraj la stânga.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei din Ciocănești care a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a primi îngrijiri medicale.

Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, acestora recoltându-li-se probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de