Ordin de protecție emis de polițiști după ce un bărbat din Straja a reclamat că a fost lovit de soacră. Polițiștii au constatat că femeia își apăra fiica


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au emis, sâmbătă seara, un ordin de protecție după un scandal izbucnit într-o familie din Straja.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă la ora 21:48, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Straja, cu privire la faptul că a fost lovit de soacra sa.

Astfel, s-a constatat că sâmbătă, în jurul orei 21:30, în timp ce apelantul se afla la locuința de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, a fost lovit de către soacra sa.

În urma evenimentului, bărbatul a suferit o leziune superficială în zona capului, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți de către un echipaj de ambulanță.

În acest caz s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către bărbat a rezultat faptul că nu există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei vătămate, în cauză nefiind necesar emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Ulterior, patrula ajunsă la fața locului a fost sesizată direct de către soția bărbatului care a apelat inițial poliția, cu privire la faptul că aceasta a fost agresată fizic de către soțul său, totodată femeia precizând că și mama sa, a fost agresată fizic de către bărbat.

Având în vedere sesizarea, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, constatându-se că cele sesizate se confirmă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice bărbatul agresându-și soția, dar și pe soacra sa care a încercat să își apere fiica.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către femeie și mama acesteia a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanelor vătămate, așadar, s-a procedat la emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva bărbatului pe o perioadă de 5 zile.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „violență în familie, dosar ce urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de