O femeie a murit după un accident de ATV în zona Cotu Buhii


Intră acum și în grupul de

O femeie de 39 de ani a murit, sâmbătă, în urma unui accident de ATV produs în zona Cotu Buhii

Potrivit cercetărilor, o femeie de 39 de ani din Iași a închiriat, sâmbătă, împreună cu alte 9 persoane, un număr de 5 ATV-uri pentru a se plimba.

Niciuna dintre cele 10 persoane nu purta echipament de protecție, respectiv cască, refuzând să îl ridice de la punctul de închiriere.

Aceștia au plecat pe traseul turistic stabilit, respectiv pe drumul forestier Cotu, de pe raza cantonului silvic Cotu Buhii, Ocolul silvic Frasin.

Femeia de 39 de ani,  posesoare a permisului de conducere categoria B, valabil, conducea un ATV, era însoțită de prietena sa, iar la un moment dat aceasta a pierdut controlul ATV-ului, virând spre stânga, părăsind drumul forestier, moment în care prietena a sărit de pe ATV, iar cealaltă femeie s-a izbit puternic de un brad.

În urma impactului, femeia de 39 de ani a decedat, iar însoțitoarea acesteia a suferit leziuni minore.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SAJ și un echipaj SMURD care au acordat primul ajutor victimelor, iar în urma măsurilor de resuscitare efectuate s-a constatat decesul acesteia.

Cealaltă femeie a fost preluată de echipajul medical și  transportată la Spitalul de Urgență Gura Humorului, unde a fost diagnosticată cu contuzie abdominală, fiind transportată la Spitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

 În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările de lucrătorii Poliţiei oraşului Frasin, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și  vătămare corporală din culpă,  urmând a se dispune măsurile procedurale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. 


Intră acum și în grupul de